Laden..

Analyse en advies

Analyse & Advies

Dokterswerk heeft jarenlange ervaring met de analyse van verzuimcijfers, van de kleinere bedrijven tot de meest complexe grote landelijk bedrijven. Wij analyseren cijfers op organisatieniveau, op afdelingsniveau, op niveau van de leidinggevende, zelfs op persoonsniveau. Wij gaan de diepte met u in. De kennis die wij uit uw cijfers halen gebruiken wij om u te adviseren waar u de inspanningen op moet richten, en hoe u dat moet doen.

Wilt u weten wat u allemaal met uw eigen cijfers kunt doen, welke cijfers u moet bijhouden en welke niet, hoe u de kracht van benchmarking kunt gebruiken in uw eigen bedrijf, wilt u weten hoe u verzuim op persoonsniveau kunt voorspellen? Wij helpen u echt werk te maken van uw cijfers.

Trainingen
Ook voor trainingen bent u bij Dokterswerk aan het juiste adres. Trainingen geven wij voor de klanten waar we ook verzuimbegeleiding doen, maar u kunt ons ook benaderen voor alleen een trainingsopdracht.

Onze trainingen omvatten omgaan met verzuim, sturen op gedrag, rendement uit verzuimcijfers, effectief omgaan met probleemgedrag, klachtherkenning, competentie trainingen en nog veel meer. Daarnaast geven wij SMT trainingen. Dat lijkt gek, want u doet misschien al jaren een SMT, maar juist in een goed georganiseerd en effectief SMT overleg is veel meer winst te halen dan u nu doet. Welke competenties u op het gebied van verzuim, preventie of gezondheidsmanagement ook wenst te ontwikkelen in uw bedrijf, we helpen u verder.

Visie ontwikkelen?
Dokterswerk kan u ook helpen met het ontwikkelen van uw verzuimbeleid of het helpen ontwikkelen van een visie op gezondheidsmanagement, specifiek toegesneden op de problemen binnen uw bedrijf.